Labelprinters

Labelprinters

Labelprinters

Baljet Marking & Coding levert desktop printers voor het printen van zelfklevende etiketten, RFID-tags en plastic kaartjes. Wij bieden een uitgebreid assortiment ‘tafelprinters’.

Toshiba Labelprinters

Toshiba verenigt de sterke vertrouwde eigenschappen en functionaliteiten van de bestaande B-SX reeks met geoptimaliseerde prestaties en gebruiksgemak.

Betrouwbaarheid en performantie vertalen zich meestal in een hogere prijs, maar bij Toshiba zijn uitstekende prestaties standaard waardoor uw initiële investering lager ligt en beschermd is voor de toekomst.

Neem contact met ons op voor meer modellen van TOSHIBA.

Datamax Labelprinters

De Datamax is een compacte, maar krachtige printer met een breed scala aan functies en zeer geschikt voor industriële omgevingen.

De kleine footprint is ideaal wanneer gebruikers de kracht van industriële printers nodig hebben maar beperkte ruimte hebben. Het modulaire ontwerp van Datamax maakt het onderhoud en vervangen van onderdelen eenvoudig.

Neem contact met ons op voor meer modellen van DATAMAX.

Zebra Labelprinters

Gebouwd met een metalen frame en bi-voudige deur, levert de Zebra printer verbeterde afdruksnelheid, uitgebreide connectiviteit en extra geavanceerde functies.

Zebra printers zijn voorzien van USB, Serieel, Ethernet en Bluetooth samen met uitgebreide RFID-mogelijkheden. Met de Zebra's Link-OS omgeving, het innovatieve besturingssysteem, kunt u de printers gemakkelijk integreren en beheren.

Neem contact op voor meer informatie over de modellen van ZEBRA.

Toshiba Labelprinters 1
Datamax Labelprinters 2
Zebra Labelprinters 3