Secundaire Codering

Secundaire Codering

Hoge resolutie inkjet, print- en etiketteersystemen, Thermische inkjet

Hoge resolutie inkjetprinten

De Limitag V5 hoge resolutie inkjet printers printen met hoge snelheid op poreuze en niet-poreuze materialen zoals karton, hout, kunststof, gelakt karton en EPS. Door de uitzonderlijk hoge printkwaliteit kunnen gegevens zoals productnamen, adressen, logo’s en barcodes in lijn worden geprint.

Limitronic - Limitag V5

De Limitag V5 is een hoge resolutie inkjet printer die tot de marktleiders hoort op het gebied van resolutie, betrouwbaarheid en printsnelheid. De Limitag V5 print moeiteloos kraakheldere logo’s, barcodes en datamatrixcodes op zowel poreuze (dozen, foam, hout etc.) als niet-poreuze (glossy karton, kunststof etc.) materialen.

Een geavanceerd ontwerp met 1 tot 4 onafhankelijke printkoppen die inkt bijvult terwijl de printer in bedrijf is. Ook beschikt de Limitag V5 over een intuïtief kleuren display voor de eindgebruiker en uitgebreide communicatiemogelijkheden voor eenvoudige integratie voor OEM's en integratoren. 

Limitronic - Limitag V5 Compact

De Limitag V5 Compact is het instapmodel van de Limitronic hoge resolutie inkjet printers.

De werking van deze compact uitvoering is identiek aan het standaard V5-model. Het enige verschil is dat op de V5 kunnen maximaal 4 printkoppen kunnen worden aangesloten. De V5 Compact is een mono-block printer.

Limitronic - Limitag V5 Lite

De Limitag V5-Lite is met uitzondering van de controller, gelijk aan de Limitag V5. Als u aan 1 printkop genoeg heeft, dan is de V5-Lite de hoge resolutie inkjet printer voor u.

Een modulaire en compacte printer voor een standalone toepassing of volledige integratie. Inclusief een kleuren touchscreen, USB- en ethernet-aansluitingen en een webinterface.

Limitronic - V6 GHS / CLP

In-line GHS / CLP labels printen rechtstreeks op producten of verpakkingen in één enkele beweging met de Limitag V6 GHS/CLP printer.

Geen labels meer gebruiken, maar twee kleuren printen op poreuze of niet-poreuze producten of verpakkingen met één hoge resolutie-printer!

Limitronic Full-color

Limitronic CMYK UV LED print op de meeste oppervlakken in full color. Bijvoorbeeld full color decoratie van EPS kisten: real time in één beweging, zonder oplosmiddelen.

Productpersonalisatie
Korte producties
Minder voorbedrukte dozen op voorraad.

MOF black premium ink

Baljet biedt nu ook ‘plantaardige’ inkt aan
Veel kartonnen dozen zijn bedrukt met inkt op basis van minerale olie. Dit kan onder bepaalde omstandigheden bij direct contact met voedsel schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor deze zogenaamde MOSH MOAH toepassingen introduceert Baljet Marking & Coding speciale drukinkt op basis van plantaardige olie. Zwarte inkt maar dan “groen” en milieuvriendelijk.

De nieuwe MOF black premium ink voldoet aan alle QC-tests en heeft dezelfde kostprijs ten opzichte van de traditionele premium inkt. Deze inkt is gebaseerd op plantaardige oliën zoals soja- en lijnolie. Niet alleen zijn deze onschadelijk voor voedsel en volledig duurzaam. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar, wat belangrijk is voor het recyclingproces.

Limitronic - Limitag V5 1
Limitronic - Limitag V5 Compact 2
Limitronic - Limitag V5 Lite 3
Limitronic - V6 GHS / CLP 4
Limitronic Full-color 5

Print en etiketteersystemen

De print- en etiketteersystemen van Evolabel kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw productielijn. Ze staan garant voor een betrouwbare labeling van uw producten. Flexibel, robuust, en worden voor uiteenlopende toepassingen geconfigureerd. Deze serie biedt verwisselbare applicatoren (blow applicator, blow vac applicator, belt applicator, tamp applicator, e-tamp applicator, e-wipe applicator, e-wipe large applicator, e-wipe 90 applicator, wipe large applicator).

Evolabel D43 print en etiketteersystemen

Met de D43 Direct Thermal Printer is het label voor 100% te bedrukken dankzij het gecentraliseerde label pad en het automatische terugtrekken van elk label. Het kleine formaat maakt de D43 de ideale printer voor integratie in productielijnen en verpakkingsmachines. Ook de software-integratie is eenvoudig met het Autolabel communicatieprotocol.

Een waarschuwing informeert de gebruiker voordat de etiket rol moet worden vervangen. Geen “blaaspijp” door de speciaal ontworpen lucht nozzle. Door het open ontwerp is het vervangen van de labelrol zeer eenvoudig.

Evolabel T43 print en etiketteersystemen

De Thermal Transfer techniek wordt in het algemeen gebruikt in toepassingen waarbij het product een lange levensduur heeft of langdurig wordt opgeslagen. Met de Autolabel T43 bent u verzekerd van een uitstekende leesbaarheid van de barcodes, ook na lange tijd.

Zowel het printlint als de labels zijn snel en eenvoudig te vervangen. Het reinigen van de printkop kan ook snel en eenvoudig omdat de printkop wijd open gaat en de applicator automatisch wegklapt.

De printkop is gemakkelijk zonder gereedschap uit de magnetische houder te verwijderen en de spanning is automatisch uitgeschakeld, het is dus niet nodig om de printer uit te schakelen. Het schoonhouden van de printkop bevordert de levensduur en bespaart geld.

Evolabel D43 print en etiketteersystemen 1
Evolabel T43 print en etiketteersystemen 2
Evolabel D43 print en etiketteersystemen 3
Evolabel T43 print en etiketteersystemen 4
Evolabel D43 print en etiketteersystemen 5