Over ons

Over ons

De optimale print & codeeroplossing, service & support

Wie zijn wij?

Baljet Marking & Coding is een gespecialiseerde distributeur van de beste markeer- en codeeroplossingen die beschikbaar zijn. Wij streven naar grootse service en uw tevredenheid. Wij opereren vanaf onze bedrijfslocatie Westzaan in de Zaanstad voor klanten in de Benelux en soms ook op verzoek van de klant daarbuiten. Tot 2016 waren wij bekend als Logic-ID. Vertrouwd blijft onze service en maatwerkoplossingen voor de markeer- en codeerindustrie.

Wij staan voor u klaar!

Wij staan voor u klaar!

Verdieping

Voorafgaand aan de installatie en implementatie van het printsysteem verdiepen wij ons in uw logistiek en verpakkingsopzet en -dynamiek, zodat uw productie optimaal blijft en zo min mogelijk wordt verstoord.

Advisering

Het vinden van de oplossing voor u op maat start met het verkrijgen van zoveel mogelijk relevant inzicht in uw bedrijfsprocessen en uw pakket van eisen, wensen en het budget. Wij maken het passend!

Breed assortiment

Met onze jarenlange ervaring hebben wij toegang tot vele Europese producenten van codeer en printtechnologie en kunnen wij een passende, concurrerende offerte uitbrengen.

Neem contact met ons op

Onze service

'Ideaal voor productidentificatie informatie, datum, lot- en batchcodes en afbeeldingen.'

24/7 telefonische ondersteuning

24/7 telefonische ondersteuning

24/7 on-site support

24/7 on-site support

Gebruikerstrainingen

Gebruikerstrainingen