Primaire Codering

Primaire Codering

Thermo transfer, laser, Thermische inkjet, Printen en etiketteren

Thermal Transfer Print

Allen Coding Thermal Transfer Overprinters (TTO) printen met de hoogste kwaliteit op folies, verpakkingsfilms en etiketten. Zeker in combinatie met onze printlinten print u de juiste code op iedere flexibele verpakkingsfolie.

Allen Coding XL-Serie

De Allen Coding XL-serie is de betaalbare thermal transfer printer voor integratie in horizontale en verticale folie vorm- en sluitmachines met continue of intermitterende print.

Ondersteunt unicode lettertypes, eenvoudige bediening met handterminal of direct vanaf de PC in combinatie met intuïtieve software.

Allen Coding MLI-Serie

De Allen Coding MLi-Serie is een multi-printkop thermal transfer printer.

Perfect geschikt voor de medische en voedingsmiddelenindustrie met een productieomgeving waar on-line printen van meerdere stroken met identieke of verschillende codes nodig is. Deze unieke printers kunnen eenvoudig worden geïntegreerd op de meeste intermitterende stick-pack, sachet en blisterlijnen.

Allen Coding XL-Serie 1
Allen Coding MLI-Serie 2
Allen Coding XL-Serie 3
Allen Coding MLI-Serie 4

Thermal Inktjet Print

De Diagraph TJ500 is een HP45A cartridge inkjetsysteem, de ideale onderhoudsarme inkjet oplossing voor het printen op poreuze of niet-poreuze materialen van hoge resolutie tekst, barcodes en afbeeldingen.

Diagraph TJ-Serie

De TJ500 is een thermisch inkjetsysteem: betaalbaar en compleet. Industriële toepassingen zoals printen van datum- en batchcodes, barcodes, afbeeldingen en vaste of variabele tekst.

Printhoogtes tot 12,7mm of 25,4mm (TJ1000)
Cartridgetechnologie zonder onderhoud en eenvoudig te wisselen
Inkten voor poreuze en niet-poreuze substraten

Diagraph TJ-Serie 1
Diagraph TJ-Serie 2
Diagraph TJ-Serie 3
Diagraph TJ-Serie 4

Laser printen en markeren

De Macsa Fiber, YAG en CO2 laser codeersystemen worden veel gebruikt voor identificatie en traceerbaarheid van producten met serienummers, datumcodes, 2D datamatrix, barcodes, productiecodes, afbeeldingen en logo's.

Macsa laser iCON-Serie

Macsa iCON: Compact CO2 lasers van Macsa zijn compacte, schone, snelle en makkelijk te gebruiken CO2 codeer lasers. Een aantrekkelijk alternatief voor klein karakter CIJ (continuous inkjet) coderingen.

De aantrekkelijke prijs maakt het mogelijk ook voor klein karakter coderingen de iCON te gebruiken: topkwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Macsa laser K-Serie CO2 Lasers

COlasers van Macsa coderen op papier, karton, glas en bijna alle kunststoffen. Meerdere modellen met verschillende vermogens, snelheden en aanvullende opties voor de optimale configuratie tegen een concurrende prijs.

K-serie lasers zijn eenvoudig te installeren en te integreren: ook voor vochtige en stoffige omgevingen zijn er varianten beschikbaar.

Macsa laser HPD-Serie

Laser inkerving, snijden en perforatie

De Macsa HPD lasers worden gebruikt om flexibele folies in te kerven, te snijden en te perforeren. Deze methode is een contactloze en schone oplossing, zonder mechanisch gereedschap of verbruiksmaterialen. Een volledig digitale workflow vermindert de productie uitval aanzienlijk en wijzigingen in het patroon of ontwerp zijn onmiddellijk te realiseren.

Macsa laser Fiber & YAG

F-serie Pulsed Krachtige Fiber Lasers

De Macsa F- en D-serie lasers zijn snelle en krachtige lasers voor het markeren en graveren van kunststof en metalen ondergronden. Bijvoorbeeld voor producten uit de automobielindustrie en elektrotechnische & medische apparatuur. Ruime keuze tegen een concurrende prijs.

Macsa laser iCON-Serie 1
Macsa laser K-Serie CO<sub>2</sub> Lasers 2
Macsa laser HPD-Serie 3
Macsa laser Fiber & YAG 4
Macsa laser iCON-Serie 5

Printen en etiketteren

Evolabel print- en etiketteersystemen voor automatische labeling in geautomatiseerde productie. Typische toepassingen zijn de productieprocessen waarbij een label op het product aangebracht moet worden met een barcode, houdbaarheidsdatum, inhoudsopgave, batchnummer, gewicht, etc. Bij toepassingen waar up-time en kwaliteit essentieel zijn, doet Evolabel het werk.

Evolabel print en etiketteersystemen

De Evolabel print en etiketteersystemen zijn ontwikkeld met de focus op gebruiksvriendelijkheid. Het optionele kleuren aanraakscherm werkt zeer intuïtief en voorkomt foute bedieningen.

Het massieve aluminium chassis is vervaardigd uit één stuk voor een perfecte uitlijning van het etiket, rollen, printkop etc. Dit elimineert de noodzaak van mechanische afstellingen en waarborgt de hoge kwaliteit van printen.

Evolabel print en etiketteersystemen 1
Evolabel print en etiketteersystemen 2
Evolabel print en etiketteersystemen 3
Evolabel print en etiketteersystemen 4
Evolabel print en etiketteersystemen 5