Laser printen en markeren

Laser printen en markeren

Laser printen en markeren

De Macsa Fiber, YAG en CO2 laser codeersystemen worden veel gebruikt voor identificatie en traceerbaarheid van producten met serienummers, datumcodes, 2D datamatrix, barcodes, productiecodes, afbeeldingen en logo's.

Macsa laser K-Serie CO2 Lasers

COlasers van Macsa coderen op papier, karton, glas en bijna alle kunststoffen. Meerdere modellen met verschillende vermogens, snelheden en aanvullende opties voor de optimale configuratie tegen een concurrende prijs.

K-serie lasers zijn eenvoudig te installeren en te integreren: ook voor vochtige en stoffige omgevingen zijn er varianten beschikbaar.

Macsa laser HPD-Serie

Laser inkerving, snijden en perforatie

De Macsa HPD lasers worden gebruikt om flexibele folies in te kerven, te snijden en te perforeren. Deze methode is een contactloze en schone oplossing, zonder mechanisch gereedschap of verbruiksmaterialen. Een volledig digitale workflow vermindert de productie uitval aanzienlijk en wijzigingen in het patroon of ontwerp zijn onmiddellijk te realiseren.

Macsa laser iCON-Serie

Macsa iCON: Compact CO2 lasers van Macsa zijn compacte, schone, snelle en makkelijk te gebruiken CO2 codeer lasers. Een aantrekkelijk alternatief voor klein karakter CIJ (continuous inkjet) coderingen.

De aantrekkelijke prijs maakt het mogelijk ook voor klein karakter coderingen de iCON te gebruiken: topkwaliteit tegen een concurrerende prijs.

Macsa laser Fiber & YAG

F-serie Pulsed Krachtige Fiber Lasers

De Macsa F- en D-serie lasers zijn snelle en krachtige lasers voor het markeren en graveren van kunststof en metalen ondergronden. Bijvoorbeeld voor producten uit de automobielindustrie en elektrotechnische & medische apparatuur. Ruime keuze tegen een concurrende prijs.

Macsa laser K-Serie CO<sub>2</sub> Lasers 1
Macsa laser HPD-Serie 2
Macsa laser iCON-Serie 3
Macsa laser Fiber & YAG 4
Macsa laser K-Serie CO<sub>2</sub> Lasers 5