Printen op pallets

Printen op pallets

Printen op pallets

Met de Evolabel pallet-⁠etiketteersysteem bent u verzekerd van hoge kwaliteit codering die eenvoudig aan te brengen is, ook op hoge snelheid. Door ons toonaangevende M-Serie systeem in uw productielijn te integreren, kunt u uw productie op gang houden en uw kosten verlagen. Printsystemen voor pallets waarop u kunt vertrouwen. Flexibel, eenvoudig en veilig printen op pallets met superieure kwaliteit.

Het Evolabel pallet etiketteersysteem is een robuust automatisch print- en etiketteersysteem bestemd voor het aanbrengen van A5 verzendetiketten op verschillende formaten pallets. De gepatenteerde Flex arm maak het mogelijk om tot drie aanliggende zijden te voorzien van een etiket. Het vervangen van de etiketten rol is eenvoudig en snel uit te voeren doordat de applicator plaat automatisch wegklapt uit de "home" positie, waardoor er voldoende ruimte ontstaat voor de operator om de rol te wisselen.

Evolabel T63 print en etiketteersystemen

Met een printbreedte tot 162 mm is de Evolabel T63 Thermal Transfer printer uitermate geschikt voor doos en pallet-etikettering, ofwel grote labels met veel data.

De T63 print labels tot A5-formaat en voldoet aan de GS1-normen voor het labelen van pallets. Evolabel biedt oplossingen voor 1-side pallet labeling (zijkant, voor of achter) en 2-side pallet labeling (voor + zijkant of zijkant + achterkant). De Autolabel T63 hanteert zowel Direct Thermal, als de Thermal Transfer technologie.