Evolabel D43 print en etiketteersystemen

Evolabel D43 print en etiketteersystemen

Print en etiketteersystemen

De print- en etiketteersystemen van Evolabel kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw productielijn. Ze staan garant voor een betrouwbare labeling van uw producten. Flexibel, robuust, en worden voor uiteenlopende toepassingen geconfigureerd. Deze serie biedt verwisselbare applicatoren (blow applicator, blow vac applicator, belt applicator, tamp applicator, e-tamp applicator, e-wipe applicator, e-wipe large applicator, e-wipe 90 applicator, wipe large applicator).

Evolabel D43 print en etiketteersystemen

Met de D43 Direct Thermal Printer is het label voor 100% te bedrukken dankzij het gecentraliseerde label pad en het automatische terugtrekken van elk label. Het kleine formaat maakt de D43 de ideale printer voor integratie in productielijnen en verpakkingsmachines. Ook de software-integratie is eenvoudig met het Autolabel communicatieprotocol.

Een waarschuwing informeert de gebruiker voordat de etiket rol moet worden vervangen. Geen “blaaspijp” door de speciaal ontworpen lucht nozzle. Door het open ontwerp is het vervangen van de labelrol zeer eenvoudig.

Evolabel D43 print en etiketteersystemen 1
Evolabel T43 print en etiketteersystemen 2
Evolabel D43 print en etiketteersystemen 3
Evolabel T43 print en etiketteersystemen 4
Evolabel D43 print en etiketteersystemen 5