Evolabel T43 print en etiketteersystemen

Evolabel T43 print en etiketteersystemen

Print en etiketteersystemen

De print- en etiketteersystemen van Evolabel kunnen eenvoudig worden geïntegreerd in uw productielijn. Ze staan garant voor een betrouwbare labeling van uw producten. Flexibel, robuust, en worden voor uiteenlopende toepassingen geconfigureerd. Deze serie biedt verwisselbare applicatoren (blow applicator, blow vac applicator, belt applicator, tamp applicator, e-tamp applicator, e-wipe applicator, e-wipe large applicator, e-wipe 90 applicator, wipe large applicator).

Evolabel T43 print en etiketteersystemen

De Thermal Transfer techniek wordt in het algemeen gebruikt in toepassingen waarbij het product een lange levensduur heeft of langdurig wordt opgeslagen. Met de Autolabel T43 bent u verzekerd van een uitstekende leesbaarheid van de barcodes, ook na lange tijd.

Zowel het printlint als de labels zijn snel en eenvoudig te vervangen. Het reinigen van de printkop kan ook snel en eenvoudig omdat de printkop wijd open gaat en de applicator automatisch wegklapt.

De printkop is gemakkelijk zonder gereedschap uit de magnetische houder te verwijderen en de spanning is automatisch uitgeschakeld, het is dus niet nodig om de printer uit te schakelen. Het schoonhouden van de printkop bevordert de levensduur en bespaart geld.

Evolabel D43 print en etiketteersystemen 1
Evolabel T43 print en etiketteersystemen 2
Evolabel D43 print en etiketteersystemen 3
Evolabel T43 print en etiketteersystemen 4
Evolabel D43 print en etiketteersystemen 5