Hoge resolutie inkjetprinten

Hoge resolutie inkjetprinten

Hoge resolutie inkjetprinten

De Limitag V5 hoge resolutie inkjet printers printen met hoge snelheid op poreuze en niet-poreuze materialen zoals karton, hout, kunststof, gelakt karton en EPS. Door de uitzonderlijk hoge printkwaliteit kunnen gegevens zoals productnamen, adressen, logo’s en barcodes in lijn worden geprint.

Limitronic - Limitag V5

De Limitag V5 is een hoge resolutie inkjet printer die tot de marktleiders hoort op het gebied van resolutie, betrouwbaarheid en printsnelheid. De Limitag V5 print moeiteloos kraakheldere logo’s, barcodes en datamatrixcodes op zowel poreuze (dozen, foam, hout etc.) als niet-poreuze (glossy karton, kunststof etc.) materialen.

Een geavanceerd ontwerp met 1 tot 4 onafhankelijke printkoppen die inkt bijvult terwijl de printer in bedrijf is. Ook beschikt de Limitag V5 over een intuïtief kleuren display voor de eindgebruiker en uitgebreide communicatiemogelijkheden voor eenvoudige integratie voor OEM's en integratoren. 

Limitronic - V6 GHS / CLP

In-line GHS / CLP labels printen rechtstreeks op producten of verpakkingen in één enkele beweging met de Limitag V6 GHS/CLP printer.

Geen labels meer gebruiken, maar twee kleuren printen op poreuze of niet-poreuze producten of verpakkingen met één hoge resolutie-printer!

Limitronic Full-color

Limitronic CMYK UV LED print op de meeste oppervlakken in full color. Bijvoorbeeld full color decoratie van EPS kisten: real time in één beweging, zonder oplosmiddelen.

Productpersonalisatie
Korte producties
Minder voorbedrukte dozen op voorraad.

Limitronic - Limitag V5 Lite

De Limitag V5-Lite is met uitzondering van de controller, gelijk aan de Limitag V5. Als u aan 1 printkop genoeg heeft, dan is de V5-Lite de hoge resolutie inkjet printer voor u.

Een modulaire en compacte printer voor een standalone toepassing of volledige integratie. Inclusief een kleuren touchscreen, USB- en ethernet-aansluitingen en een webinterface.

Limitronic - Limitag V5 Compact

De Limitag V5 Compact is het instapmodel van de Limitronic hoge resolutie inkjet printers.

De werking van deze compact uitvoering is identiek aan het standaard V5-model. Het enige verschil is dat op de V5 kunnen maximaal 4 printkoppen kunnen worden aangesloten. De V5 Compact is een mono-block printer.

MOF black premium ink

Baljet biedt nu ook ‘plantaardige’ inkt aan
Veel kartonnen dozen zijn bedrukt met inkt op basis van minerale olie. Dit kan onder bepaalde omstandigheden bij direct contact met voedsel schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor deze zogenaamde MOSH MOAH toepassingen introduceert Baljet Marking & Coding speciale drukinkt op basis van plantaardige olie. Zwarte inkt maar dan “groen” en milieuvriendelijk.

De nieuwe MOF black premium ink voldoet aan alle QC-tests en heeft dezelfde kostprijs ten opzichte van de traditionele premium inkt. Deze inkt is gebaseerd op plantaardige oliën zoals soja- en lijnolie. Niet alleen zijn deze onschadelijk voor voedsel en volledig duurzaam. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar, wat belangrijk is voor het recyclingproces.

Limitronic - Limitag V5 1
Limitronic - V6 GHS / CLP 2
Limitronic Full-color 3
Limitronic - Limitag V5 Lite 4
Limitronic - Limitag V5 Compact 5