MOF black premium ink

MOF black premium ink

Hoge resolutie inkjetprinten

De Limitag V5 hoge resolutie inkjet printers printen met hoge snelheid op poreuze en niet-poreuze materialen zoals karton, hout, kunststof, gelakt karton en EPS. Door de uitzonderlijk hoge printkwaliteit kunnen gegevens zoals productnamen, adressen, logo’s en barcodes in lijn worden geprint.

MOF black premium ink

Baljet biedt nu ook ‘plantaardige’ inkt aan
Veel kartonnen dozen zijn bedrukt met inkt op basis van minerale olie. Dit kan onder bepaalde omstandigheden bij direct contact met voedsel schadelijk zijn voor de gezondheid. Voor deze zogenaamde MOSH MOAH toepassingen introduceert Baljet Marking & Coding speciale drukinkt op basis van plantaardige olie. Zwarte inkt maar dan “groen” en milieuvriendelijk.

De nieuwe MOF black premium ink voldoet aan alle QC-tests en heeft dezelfde kostprijs ten opzichte van de traditionele premium inkt. Deze inkt is gebaseerd op plantaardige oliën zoals soja- en lijnolie. Niet alleen zijn deze onschadelijk voor voedsel en volledig duurzaam. Ze zijn ook biologisch afbreekbaar, wat belangrijk is voor het recyclingproces.

Limitronic - Limitag V5 1
Limitronic - V6 GHS / CLP 2
Limitronic Full-color 3
Limitronic - Limitag V5 Lite 4
Limitronic - Limitag V5 Compact 5